om dit product toe te voegen aan de winkelwagen, gebruik de bestelknop
 
originele modelspecifeke pasvorm

 stylish wood finish
 berken
         onze prijs:                  €185,00  incl. btw
   productcode:    47002040202000003 
   verzending: PostNL of DHL pakketpost (incl. track&trace)    
gratis verzending in Nederland
   afhaalbalie: afhalen bij onze afhaalbalie in Sittard, NL    
ma t/m vr, tussen 09:00u-17:00u, op afspraak
   levertijd: verzending binnen 3-5 werkdagen af fabriek    
 
 

 
   
   

DRIVERtable biedt een unieke en comfortabele flexwerkplek onderweg. Het gepatenteerde design van DRIVERtable is modelspecifiek voor de tesla model 3 (sedan) bj. 2020-heden en plug-and-play te plaatsen zonder enige aanpassing aan het interieur. Maak optimaal gebruik van het comfort dat je auto biedt tijdens het rijden nu ook als je stil staat; zet uw laadtijd om in effectieve werktijd!
    

    

 
   
   

Met de DRIVERtable transformeert u uw auto in een handomdraai in een persoonlijke werkplek waarbij u niet alleen alle gemakken van uw auto bij de hand heeft (internet, climate control, ...) maar ook ongestoord kan werken in je eigen omgeving waar altijd plek is. Of je nu moet laden onderweg of snel nog even wat wilt uitwerken direct na een meeting bij een klant, met DRIVERtable kun je direct aan de slag. Het zoeken naar een plek in een druk wegrestaurant of het terugrijden naar kantoor tussen twee afspraken door is verleden tijd!
 
    
    

 
   
   

De DRIVERtable is zo ontworpen dat hij eenvoudig op te bergen is in de kofferruimte en voorzien van een handgreep zodat u hem makkelijk kunt dragen.
 
    
    

 
   
   

Bij de ontwikkeling van DRIVERtable is rekening gehouden met het gebruik van duurzame materialen. Bij het gepatenteerde design is tevens gelet op de efficientie van het productieproces. Alles DRIVERtables worden volledig in Europa geproduceerd en zijn beschikbaar in diverse hoogwaardige afwerkingen; hdf, hout, gelakt en linoleum.
 
    
    

 
   
   

in de verpakking
- 1 x DRIVERtable stylish wood finish berken voor de tesla model 3 (sedan) bj. 2020-heden

    
    
  terug naar productoverzicht